UTRECHT DANCE AWARDS

 

De Utrecht Dance Awards is een landelijke streetdance wedstrijd waar A en B klasse streetdanceteams strijden om de eerste plaats. In 2011 werden de Utrecht Dance Awards voor het eerst gehouden in het Utrechtse theater de Musketon. Het was een prachtige avond waarin veel dansgroepen konden laten zien wat ze in huis hadden! Vanwege het grote succes en de enorme belangstelling komen de Utrecht Dance Awards terug! Dit jaar nog grootser en spectaculairder dan voorheen!

 

De Utrecht Dance Awards is een evenement waar voor iedere leeftijd wat te doen valt. Naast de algemene wedstrijd, waar de dansgroepen kunnen laten zien wat ze in huis hebben, is er ook een solo battle waar iedereen 45 seconden de tijd krijgt zijn/haar stijl te laten zien.

 

 

WAAROM

 

•   De organisatie van de Utrecht Dance Awards brengt met de Awards een streetdance feest voor iedereen die van dansen houdt! Elk team/duo, elke leeftijd en elke streetdance stijl is welkom. Iedereen kan bij de Utrecht Dance Awards haar/zijn talent op landelijk niveau laten zien.

•    Streetdance is een leuke en gezonde bezigheid waarmee de Utrecht Dance Awards iedereen laat kennismaken.

•   De organisatie wil jeugd/jongeren/volwassenen meer laten bewegen.

•   Tijdens de Utrecht Dance Awards kunnen clubs/verenigingen/dansscholen  inspiratie op doen.

•   De organisatie biedt de deelnemers de gelegenheid zich te meten met dansend Nederland.

•   De Utrecht Dance Awards zet de mooie stad Utrecht goed op de kaart met een groots landelijke evenement!